Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in de voorverkoop en online terug.online voorverkoopaan de deur

Volwassene

(prijs is geldig t/m 23 april) 

€ 14,-€ 18,-

Volwassene

(prijs vanaf 24 april)

€ 16,-€ 18,-

Kind 6 t/m 14 jaar

€ 5,-€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratisgratis

Parkeerticket

€ 8,-€ 8,-

  • AMK Magazine biedt 750 gratis showautotickets aan! In de online ticketshop zijn 750 gratis showautotickets beschikbaar. Zijn deze tickets uitverkocht, dan kan je een showautoticket, incl. bestuurder bestellen voor €10,- in plaats van € 26,- (€ 18,- entree en € 8,- paddockticket). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. Update: Inmiddels zijn de 750 gratis showautotickets uitgegeven, in de shop vind je daarom het showautoticket van €10,-.
  • Ben je lid van een autoclub? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club. 
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.
  • Na aanschaf en betaling (onder meer met iDeal) krijg je je tickets direct per mail toegezonden, inclusief een BTW factuur.
  • De tickets hoeven niet geprint te worden, ze kunnen ook gescand worden vanaf je mobiele telefoon/tablet.
  • Je hoeft geen account te maken met inlog en wachtwoord. Wel dien je een aantal gegevens in te vullen bij de bestelling.
  • Er wordt €1,- per bestelling aan servicekosten in rekening gebracht. Er worden verder geen kosten in rekening gebracht voor bank-, ticket- en verzendkosten.
  • Vragen? Bel ons op 088 0402402 tijdens kantooruren of mail naar tickets@402automotive.com. Ook tijdens evenementen zijn wij op dit telefoonnummer bereikbaar.